EEN INSPIRERENDE DAG VOOR JONG & OUD MET INDRUKWEKKENDE VERHALEN & AFWISSELEND PROGRAMMA BENT U ER OOK BIJ OP ZATERDAG 10 JUNI D.V.?

SPREKERS

Gor 
Khatchikyan

LEES MEER >

All talks will be held at the Granville headquarters at Madison 36th, New York City.

AANMELDENAANMELDENPROGRAMMA

OVER  DE WERELDDAG

U en duizenden betrokkenen zetten zich in voor een betere wereld van kansarme families ver weg. Dat verwondert ons dagelijks… Speciaal daarom organiseert Woord en Daad op 10 juni 2017 een vernieuwde landelijke Werelddag. Dit is voor u de kans om die wereld ver weg even van dichtbij mee te maken!

U hoort indrukwekkende ervaringsverhalen van topsprekers uit diverse landen. Hoe ziet een leven in armoede er uit, en wat betekent dat voor het geloof? Wat doet mensen vertrekken uit hun geboorteland of juist blijven? En hoe kunnen we met elkaar de weg naar een beter bestaan begaanbaar maken en kansen creëren voor iedereen?

De Werelddag biedt een afwisselend programma met veel foto’s, video, verrassingen, samen zingen en een grote wereldmarkt. Op de wereldmarkt treft u tientallen stands, (kringloop) producten, een veiling en meer. In de pauze kunt u heerlijk lunchen en elkaar uitgebreid ontmoeten. Een compleet dagje uit voor iedereen op een schitterende, nieuwe en duurzame locatie, de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

Aan baby’s en peuters van 0-4 jaar is gedacht. Zij kunnen terecht bij onze kinderoppas. In het kinderprogramma nemen we kids van 4-11 jaar mee ‘op reis’ naar de wereld van kinderen op andere op plekken van deze aardbol. Hoe? Met gave scoutingspellen, originele knutselwerkjes en een podiumact. In het jongerenprogramma (12 – 16 jaar) gaan jongeren letterlijk op weg met een GPS-route vol uitdagingen, opdrachten en leuke feitjes.

Deze dag samen als christenen bij elkaar voor onze naasten. Deelname is gratis! Noteert u zaterdag 10 juni D.V. alvast in uw agenda?

PROGRAMMA ZATERDAG 10 JUNI 2017

09.00 UUR
Inloop – bezoek alvast de wereldmarkt. Gratis koffie & thee!

10.00 UUR
Welkom, opening met de Bijbel
Spreker Gor Khatchikyan - Gelukzoeker
Spreker Daniel Jean-Louis - Toch terug
Tussen het ochtend- en middagprogramma door diverse afwisselende en verrassende breaks

12.00 UUR
Wereldmarkt, lunch, veiling, ontmoeting, kinderspellen en meer

14.00 UUR
 Kansen in eigen land (Jacob Jan Vreugdenhil)
Vraaggesprek ondernemer - Innerlijk gedreven
Wereldreizigertjes - Podiumact kinderprogramma

15.00 UUR
Einde Werelddag

AANMELDEN

Deze Werelddag wordt begeleid door een dagvoorzitter, vertalers en gespreksleiders van Woord en Daad. Deze dag is gratis. Voor de pauze wordt er een collecte voor ons werk gehouden

Henk Willem van Dorp

LEES MEER >

Jacob Jan Vreugdenhil

LEES MEER >

MELD U GRATIS AAN

VERZENDEN

*Meldt u zich aan als vrijwilliger, dan nemen wij persoonlijk contact met u op.

LOCATIE

De Midden Nederland Hallen in Barneveld zijn nieuw, duurzaam en sfeervol.  Bekijk de website  voor meer informatie.

Gratis parkeren en ov
Er zijn 1350 gratis parkeerplekken. Mindervalidenparkeerplaatsen en laadpalen voor elektrische auto’s zijn aanwezig. De Midden Nederland Hallen zijn ook prima bereikbaar met het OV. Neem de trein naar Station Barneveld Centrum en vanaf daar Lijn 205 naar Harderwijk. Uitstappen bij halte Evenementenhal/Hulpverleningscentrum (plan uw reis met 9292ov.nl).

Adres Midden Nederland Hallen
Thorbeckelaan 123
3771 ED Barneveld

CONTACT & INFORMATIE

Over de lunch
Midden Nederland Hallen heeft een uitgebreide catering voor de lunch op deze Werelddag. Op verschillende plekken in de hal kunt u koffie, thee, goedkope gezonde belegde broodjes en warme snacks kopen. Let op: betaling kan alleen met PIN.

80 vrijwilligers gezocht!
Om deze Werelddag onvergetelijk te maken, is hulp van vrijwilligers van harte welkom!  
Lees  hier  meer over de diverse  vrijwilligersfuncties. Aanmelden als vrijwilliger kan via het  aanmeldformulier  of via  l.denbesten@woordendaad.nl.

Stichting Woord en Daad
Spijksedijk 16-E
4207 GN Gorinchem
                                                              

T 0183-611800
info@woordendaad.nl
IBAN NL64 RABO 0385 4870 88

OVERPROGRAMMASPREKERSCONTACT & INFO

Nicoline Schuitemaker

LEES MEER >

OP WEG NAAR

EEN BETER BESTAAN

Daniel 
Jean-Louis

LEES MEER >
Fix the following errors:
Hide